Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 25. krog 16/17

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 25. krog, 2. - 4. 6. 2017

 

  Satahovci : Petanjci 2 : 3  ( 1 : 1 )
  Kučnica : Dobel 14 : 1  ( 7 : 1 )
  Vivat : Krog 97 9 : 2   ( 5 : 1 )
  Kupšinci : Černelavci 2 : 11  ( 2 : 4 )
  Tropovci-Tišina : Krajna 3 : 3  ( 2 : 1 )
  Mladinec : Borejci 5 : 7  ( 3 : 3 )
  Gradišče : Mister Baby 5 : 4  ( 2 : 1 )

 

Zaostala tekma: 23. krog, 1. 6. 2017

 

  Mladinec : Kupšinci 1 : 8  ( 0 : 6 )

 

Vse tekme se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Na tekmo KMN SATAHOVCI : ŠD PETANJCI ni bilo delegiranega sodnika g. Jožeta GABORJA, zato se je tekma pričela s 15 minutno zamudo. Tekma se je igrala že 12 minut, ko je na tekmo prispel nadomestni sodnik g. Franc CENER, ki je potem tekmo tudi do konca odsodil.

Na vodstvo tekmovanja je sodnik, g. Jože GABOR, poslal obširno pisno izjavo v kateri navaja, da je spregledal delegiranje in zato se tudi za nastale nevšečnosti pri odigravanju omenjene tekme, vsem akterjem iskreno opravičuje.

Sodniku, g. Jožetu GABORJU se zaradi prekrška po 22. čl. na podlagi 8./b čl. DP ZKMN RL izreka : OPOMIN – upoštevana dosedanja nekaznovanost.

 

Na tekmi ŠD TROPOVCI TIŠINA : KMN KRAJNA - je bil zaradi preprečitve zadetka (zadnji igralec) izključen igralec ŠD TROPOVCI TIŠINA – Luka ŠKALIČ. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Igralec ŠD TROPOVCI TIŠINA – Luka ŠKALIČ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ENI (1) TEKMI.

 

KMN GRADIŠČE ni izpolnilo spletnega zapisnika, zato se mu izreka OPOMIN!

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA, 24. KROG - ZAOSTALI PRIMER:

 

Tekma ŠD BOREJCI : KMN SATAHOVCI ni bila odigrana zaradi neprihoda na tekmo ekipe KMN SATAHOVCI.

Prekršek po 23. čl. DP ZKMN RL. Ekipa KMN SATAHOVCI lahko v roku 48 ur po objavi tega sklepa pošlje pisno izjavo o razlogih neudeležbe na tekmi.

Ekipa KMN SATAHOVCI je na vodstvo tekmovanja poslala obširno pisno izjavo v zvezi neudeležbe na tekmi. Disciplinski sodnik na podlagi pisne izjave ugotavlja, da je prišlo do delno objektivnih razlogov za neodigravanje tekme.

Prekršek po 23. čl. DP ZKMN RL. Po 8./c čl. DP ZKMN RL se KMN SATAHOVCI kaznuje z: DENARNA KAZEN 40 EUR (štirideset EUR) – upoštevana dosedanja nekaznovanost.

 

Vodja tekmovanja in disciplinski sodnik ZKMN RL:

Štefan MESARIČ, l.r.