Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 16. krog 17/18

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 16. krog, 31. 3. 2018

 

  Krog 97 : Gradišče 4 : 4  ( 1 : 2 )
  Kupšinci : Vivat 1 : 2  ( 1 : 1 )
  Satahovci : Mladinec 7 : 1  ( 2 : 0 )
  Krajna : Dobel Preloženo
  Borejci : Mister Baby Preloženo
  Kučnica : Tropovci-Tišina Preloženo
  Černelavci : Petanjci Preloženo

 

Odigrane tekme 16. kroga med ekipami KMN KROG 97 : KMN GRADIŠČE, ŠD KUPŠINCI : KMN SONČNI PARK VIVAT in KMN SATAHOVCI : KMN MLADINEC se registrirajo z doseženimi rezultati.

Ostale ekipe se lahko v treh dneh po objavi tega sklepa dogovorijo o terminu igranja tekme, sicer bodo delegirane s strani vodje tekmovanja po uradni dolžnosti.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Iz poročila sodnika tekme med ekipama KMN SATAHOVCI : KMN MLADINEC izhaja, da je gostujoča ekipa odigrala srečanje samo s petimi (5) igralci v polju.

KMN MLADINEC opozarjamo, da si uredi stanje v klubu, da v bodoče ne bo prihajalo do težav pri odigravanju tekem.

 

Ker vnovič prihaja do določenih težav pri izpolnjevanju spletnega zapisnika, vodstvo tekmovanja naproša vse zapisnikarje kot sodnike, da si navodila še enkrat temeljito preberejo. Oba zapisnikarja sta dolžna pregledati zapisnik in sodnika opozoriti na napake pred tem, ko ga ta zaključi. Sodniki so dolžni po tekmi temeljito pregledati zapisnik in popraviti vse morebitno napačne vnesene dogodke ter o tem obvestiti oba predstavnika ekipe.

http://www.ravenska.si/dokumenti/ostali/navodila_za_spletni_zapisnik_Ravenske_lige.pdf

Prav tako opozarjamo sodnike, da lahko v skladu z 29. členom Tekmovalnega pravilnika na tekmi nastopajo samo tisti igralci, ki so pred začetkom tekme vpisani v zapisnik in imajo pravico nastopa. Sodniki so dolžni v skladu z 19. členom navedenega pravilnika pred začetkom tekme ugotoviti identiteto igralcev in pravico nastopa na tekmi.