Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 3. krog 18/19

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 3. krog, 1. in 2. 9. 2018

 

  Krajna : Vivat 1 : 6  ( 1 : 3 )
  Černelavci : Mladinec 5 : 1  ( 1 : 1 )
  Krog 97 : Petanjci 8 : 1  ( 2 : 0 )
  Satahovci : Dobel 3 : 9  ( 1 : 6 )
  Kučnica : Kupšinci 1 : 4  ( 0 : 0 )
  Tropovci-Tišina : Gradišče 9 : 1  ( 4 : 0 )
  Borejci : Mister Baby 12. 9.

 

Vse tekme 3. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati, razen tekme ŠD BOREJCI : KMN MISTER BABY, ki bo odigrana naknadno v sredo, dne 12. 9. 2018.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Iz pisnega poročila sodnika tekme KMN SATAHOVCI - ŠD DOBEL izhaja, da se je tekma namesto ob delegirani 10. uri začela šele ob 10.55. Domača ekipa namreč ni poskrbela za organizacijo tekme, saj so slačilnice odklenili šele ob 10.15, ob tem pa igrišče sploh ni bil začrtano. S pomočjo markirnih klobučkov so nato označili igrišče in ekipi sta korektno odigrali tekmo.

KMN SATAHOVCI se vsled prekrška po 23. čl DP na podlagi 8./c čl. DP izreka OPOMIN!

 

Opozarjamo vse ekipe, da so v skladu z določbami Tekmovalnega pravilnika ZKMN RL, dolžne poskrbeti za primernost igrišča za igro, organizirati tekmo v skladu s predpisi in uveljavljenimi običaji, zlasti pa ukreniti vse potrebno za varnost igralcev, sodnikov in drugih uradnih oseb ter gledalcev. Prav tako so ekipe dolžne zagotoviti najmanj 3 redarje, ki so vidno označeni in pred, med in po tekmi skrbijo za varnost sodelujočih.

 

Sklep disciplinskega sodnika ZKMN RL - 2. KROG - ZAOSTALI PRIMER:

 

Ker obstaja utemeljen sum o nepravilnosti evidentiranja strelcev in najboljših igralcev domače ekipe na tekmi med ekipama KMN MLADINEC : KMN KROG 97, se naproša obe ekipi in sodnika srečanja g. Ivana CENERJA, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa posredujejo na vodstvo tekmovanja ZKMN RL natančno pisno izjavo o strelcih na navedeni tekmi.

Sodnik srečanja in ekipa KMN MLADINEC sta na vodstvo tekmovanja poslala pisni izjavi v kateri potrjujeta pravilnost podatkov glede evidentiranja strelcev na navedeni tekmi in pa tudi nepravilnost glede najboljših igralcev domače ekipe, ki jih je določila gostujoča ekipa, saj igralec domače ekipe Jožef BENCAK na navedeni tekmi sploh ni nastopil.

Ekipa KMN KROG 97 izjave na vodstvo tekmovanja ni posredovala.

Zaradi zanemarjanja dolžnosti in obveznosti do vodstva tekmovanja ZKMN RL (23. čl. DP ZKMN RL) se na podlagi 8./c čl. DP ZKMN KMN KROG 97 kaznuje z: DENARNA KAZEN DVAJSET (20) EUR!