Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 9. krog 18/19

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 9. krog, 13. in 14. 10. 2018

 

  Černelavci : Satahovci 7 : 0  ( 2 : 0 )
  Borejci : Vivat 3 : 2  ( 1 : 2 )
  Tropovci-Tišina : Krajna 2 : 2  ( 0 : 0 )
  Mladinec : Kupšinci 5 : 4  ( 0 : 4 )
  Krog 97 : Kučnica 3 : 1  ( 0 : 0 )
  Gradišče : Dobel 5 : 1  ( 1 : 0 )
  Petanjci : Mister Baby 1 : 2  ( 1 : 1 )

 

Vse tekme 9. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Sodnik tekme KMN KRAJNA : ŠD ČERNELAVCI je po tekmi na vodstvo tekmovanja poslal pisno prijavo zoper igralca ŠD ČERNELAVCI – Štefana KUTOŠA, iz katere izhaja, da ga je imenovani igralec med tekmo nekajkrat kritiziral, po tekmi pa ga je vulgarno žalil.

Igralca Štefana KUTOŠA pozivamo, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa dostavi na vodstvo tekmovanja ZKMN RL izjavo glede omenjene kršitve.

V skladu s 33. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL se igralcu ŠD ČERNELAVCI – Štefanu KUTOŠU izreka: SUSPENZ.

Igralec ŠD ČERNELAVCI - Štefan KUTOŠ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ENI (1) TEKMI - poslana je bila tudi pisna izjava igralca (kazen je igralec prestal v času suspenza).

 

Na tekmi KMN GRADIŠČE : ŠD DOBEL je bil izključen gostujoči igralec in obenem tudi trener Dejan OBAL, zaradi nešportnega obnašanja in komentiranja sodniških odločitev. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Dejan OBAL, ki je tudi registriran igralec veteranske ekipe ŠD TROPOVCI-TIŠINA, se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a in b čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA TER VODENJA EKIPE NA DVEH (2) TEKMAH!

 

Na tekmi KMN GRADIŠČE : ŠD DOBEL je bil izključen domači igralec Blaž FRAS, zaradi nešportnega obnašanja in žaljenja nasprotnega igralca. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Igralec KMN GRADIŠČE - Blaž FRAS se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

 

Ekipa ŠD DOBEL je takoj po tekmi na vodstvo tekmovanja poslala pisno izjavo, v kateri izraža nezadovoljstvo glede sojenja, pristranskost sodnika v korist domače ekipe in svoj pogled na dogodke na navedeni tekmi.

 

Tekma ŠD ČERNELAVCI : KMN SATAHOVCI se je začela s 17. minutno zamudo, zaradi premajhnega števila gostujočih igralcev. Gostujoča ekipa se je nato zbrala in odigrala tekmo v popolnem številu.

KMN SATAHOVCI ponovno opozarjamo, da si zadeve v klubu, glede nastopanja ekipe primerno uredijo, da ne bo prihajalo do problemov glede odigravanja tekem.

 

KMN SATAHOVCI v roku 15 dni od pravnomočnosti sklepa ni plačal kazni 60 EUR, izrečene 26. 9. 2018.

Prekršek po 12. čl. DP ZKMN RL. Če v roku 7 dni ne plačajo kazni, se KMN SATAHOVCI na podlagi določil 12. čl. DP ZKMN RL kazen PODVOJI (neupoštevanje sklepov organa odločanja).

 

KMN SATAHOVCI v roku 15 dni od pravnomočnosti sklepa ni plačal kazni 120 EUR, izrečene 3. 10. 2018.

Prekršek po 12. čl. DP ZKMN RL. Če v roku 7 dni ne plačajo kazni, se KMN SATAHOVCI na podlagi določil 12. čl. DP ZKMN RL kazen PODVOJI (neupoštevanje sklepov organa odločanja).