Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 5. krog 22/23

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem, 5. krog: 17. in 18. 9. 2022

 

  Krajna : Krog 97 4 : 4  ( 2 : 2 )
  Tropovci-Tišina : Mister Baby 2 : 2  ( 1 : 1 )
  Černelavci : Gradišče 21. 9.
  Kučnica : Petanjci 23. 9.
  Dobel : Polana Preloženo
  Satahovci : Kupšinci

Preloženo

 

Tekmi 5. nepopolnega kroga med ekipama KMN KRAJNA : KMN KROG 97 in ŠD TROPOVCI-TIŠINA : KMN MISTER BABY se registrirata z doseženim rezultatom.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Na tekmi KMN KRAJNA – KMN KROG 97  je bil zaradi nešportnega obnašanja, žaljenja in groženj sodniku izključen igralec KMN KROG 97 Rok MARIČ. Z žalitvami in grožnjami je nadaljeval tudi po izključitvi ob zapuščanju igrišča ter po končani tekmi pri izpolnjevanju zapisnika.

Igralec KMN KROG 97 – Rok MARIČ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA TREH (3) TEKMAH!

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA - 4. KROG – zaostali primer:

 

Tekma med ekipama KMN MISTER BABY : ŠD KUPŠINCI se je začela s 30 minutno zamudo, saj delegiran sodnik Bojan FLISAR ni prišel na tekmo. Tekmo je sodil Anton HORVAT, ki je bil naknadno poklican na tekmo.

Sodnik Bojan FLISAR lahko v roku 48 ur po objavi tega sklepa posreduje na vodstvo tekmovanja ZKMN RL pisno izjavo o razlogih neprihoda na tekmo.

Posredovani sta bili pisni izjavi sodnika tekme Bojana FLISARJA in Aleša MÜLLERJA, ki je odgovoren za delegiranje sodnikov.

Sodniku tekme Bojanu FLISARJU, se zaradi prekrška po 22. čl. DP ZKMN RL, nevestno izpolnjevanje dolžnosti v zvezi z organizacijo tekme – na podlagi 8./b čl. DP ZKMN RL izreka: OPOMIN.

Alešu MÜLLERJU, se zaradi prekrška po 22. čl. DP ZKMN RL, nevestno izpolnjevanje dolžnosti v zvezi z organizacijo tekme – na podlagi 8./b čl. DP ZKMN RL izreka: OPOMIN.