Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 7. krog 23/24

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

Uradni rezultati tekem, 7. krog: 29. in 30. 9. 2023

 

  Gradišče : Krog 97 7 : 0  ( 3 : 0 )
  Černelavci : Mister Baby 7 : 3  ( 3 : 2 )
  Tropovci-Tišina : Kupšinci 2 : 3  ( 0 : 1 )
  Krajna : Petanjci 5 : 3  ( 3 : 0 )
  Borejci : Dobel 11 : 1  ( 7 : 0 )
  Satahovci : Polana 3 : 6  ( 1 : 2 )
  Skakovci : Kučnica 3 : 3  ( 2 : 1 )

 

Vse tekme 7. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

Na tekmi ŠD TROPOVCI-TIŠINA : ŠD I-VENT KUPŠINCI je bil zaradi nasilne grobe igre z namernim startom na nasprotnega igralca izključen igralec ŠD TROPOVCI-TIŠINA, Nejc FLEGAR. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Igralec ŠD TROPOVCI-TIŠINA – Nejc FLEGAR se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA TREH (3) TEKMAH!

 

Vodstvo ZKMN RL je bilo obveščeno, da igralec ŠD I-VENT KUPŠINCI Tilen ŠEMRL, aktivno igra mali nogomet tudi v ORLMN DPM Gornja Radgona, za ekipo PORKYS. Navedeno izhaja iz evidentiranih dogodkov zapisnika 6. kroga objavljenega na spletni strani imenovane lige.

Igralec Tilen ŠEMRL in ŠD I-VENT KUPŠINCI lahko v roku 48 ur po objavi tega sklepa dostavita na vodstvo tekmovanja ZKMN RL izjavo glede omenjene kršitve.

V skladu s 16. čl. Registracijskega in 27. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL ter na podlagi pridobljene dokumentacije, se igralcu ŠD I-VENT KUPŠINCI – Tilnu ŠEMRLU na podlagi 33. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL izreka: SUSPENZ.

 

Ugotovljeno je bilo tudi, da igralec KMN KRAJNA Domen MARINIČ, aktivno igra mali nogomet tudi v Medobčinski ligi malega nogometa na travi Križevci za ekipo ŠD SLAPTINCI. Navedeno izhaja iz evidentiranih dogodkov zapisnika 3. kroga, ki ga je pridobilo vodstvo Ravenske lige.

Igralec Domen MARINIČ in KMN KRAJNA lahko v roku 48 ur po objavi tega sklepa dostavita na vodstvo tekmovanja ZKMN RL izjavo glede omenjene kršitve.

V skladu s 16. čl. Registracijskega in 27. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL ter na podlagi pridobljene dokumentacije, se igralcu KMN KRAJNA - Domnu MARINIČU na podlagi 33. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL izreka: SUSPENZ.

 

Prav tako je bilo ugotovljeno, da so v Medobčinski ligi malega nogometa na travi Križevci za ekipo ŠD SLAPTINCI registrirani tudi naslednji igralci:

- Gregor PETEK (Krajna)

Tjaž KUHAR (Krajna)

- Žiga BERDEN (Gradišče)

 

Za zgoraj navedene igralce zaenkrat še ni bilo ugotovljeno, če so za ekipo Slaptinec tudi nastopali. Vsi trije so do nadaljnjega suspendirani in v Ravenski ligi malega nogometa ne bodo imeli pravice nastopa, dokler si ne uredijo izpisnic pri vodstvu križevske malonogometne lige.