Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 8. krog 23/24

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

Uradni rezultati tekem, 8. krog: 7. in 8. 10. 2023

 

  Dobel : Satahovci  
  Kupšinci : Borejci 3 : 4  ( 1 : 2 )
  Mister Baby : Krajna 0 : 2  ( 0 : 1 )
  Kučnica : Černelavci 1 : 5  ( 0 : 4 )
  Gradišče : Skakovci 5 : 6  ( 2 : 3 )
  Krog 97 : Polana 3 : 6  ( 2 : 1 )
  Petanjci : Tropovci-Tišina 2 : 7  ( 1 : 1 )

 

Vse tekme 8. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati, razen tekme ŠD DOBEL : KMN SATAHOVCI.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

Na tekmi KMN MISTER BABY : KMN KRAJNA  je bil zaradi nešportnega obnašanja in žaljenja sodnika izključen igralec KMN KRAJNA – Boštjan ŠEBJANIČ. Z nešportnim obnašanjem je nadaljeval tudi ob zapuščanju igrišča in po tekmi.

Igralec KMN KRAJNA – Boštjan ŠEBJANIČ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA TREH (3) TEKMAH!

 

Ekipa ŠD DOBEL je v predpisanem roku vložila pritožbo v zvezi z odigrano tekmo 8. kroga med ekipama ŠD DOBEL : KMN SATAHOVCI. V pritožbi navajajo, da je za nasprotno ekipo nastopil igralec Nejc DŽAFIĆ, ki pa sploh ni bil vpisan v zapisniku in je za nasprotno ekipo dosegel 3 gole, katere pa so po tekmi v zapisniku pripisali drugemu igralcu. Navedeni igralec je imel na tej tekmi prepoved igranja zaradi izpolnjenega bonusa 5 kazenskih točk. Sodnik tekme pred tekmo ni preveril zapisnika in ni opravil identifikacije igralcev.

Sodnik tekme g. Jože GABOR je po tekmi posredoval pisno izjavo.

Sodniku g. Jožetu GABORJU se na podlagi 33. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL izreka SUSPENZ.

Ekipo KMN SATAHOVCI se naproša, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa pošlje na vodstvo tekmovanja ZKMN RL pisno izjavo v zvezi z očitanima kršitvama na tekmi.

V skladu s 33. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL se igralcu KMN SATAHOVCI – Nejcu DŽAFIĆU izreka: SUSPENZ.

Igralec Nejc DŽAFIĆ lahko v roku 48 ur po objavi tega sklepa pošlje na vodstvo tekmovanja ZKMN RL pisno izjavo v zvezi z omenjenim prekrškom.

 

Na tekmi KMN GRADIŠČE : KMN SKAKOVCI je bil zaradi nasilne grobe igre nad nasprotnim igralcem izključen igralec KMN SKAKOVCI, Jan HAJDIČ. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Igralec KMN SKAKOVCI – Jan HAJDIČ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA TREH (3) TEKMAH!

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA ZKMN RL – 7. KROG – ZAOSTALI PRIMER:

Vodstvo ZKMN RL je bilo obveščeno, da igralec ŠD I-VENT KUPŠINCI Tilen ŠEMRL, aktivno igra mali nogomet tudi v ORLMN DPM Gornja Radgona, za ekipo PORKYS. Navedeno izhaja iz evidentiranih dogodkov zapisnika 6. kroga objavljenega na spletni strani imenovane lige.

Igralec Tilen ŠEMRL in ŠD I-VENT KUPŠINCI lahko v roku 48 ur po objavi tega sklepa dostavita na vodstvo tekmovanja ZKMN RL izjavo glede omenjene kršitve.

V skladu s 16. čl. Registracijskega in 27. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL ter na podlagi pridobljene dokumentacije, se igralcu ŠD I-VENT KUPŠINCI – Tilnu ŠEMRLU na podlagi 33. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL izreka: SUSPENZ.

Ekipa ŠD I-VENT KUPŠINCI je posredovala obširno pisno izjavo iz katere tudi izhaja, da ni vedela, da se je navedeni igralec pred sezono registriral še v drugem klubu. V kolikor bi ekipa bila z navedenim seznanjena, igralec zagotovo ne bi bil uvrščen v ekipo ŠD I-VENT KUPŠINCI.

Igralec svoje pisne izjave ni posredoval.

 

Tekme jesenskega dela tekmovanja 2023/2024, kjer je nastopal igralec Tilen ŠEMRL, se zaradi prekrška po 18. čl. DP na podlagi 51. čl. TP ZKMN RL registrirajo po uradni dolžnosti in sicer:

2. krog – ŠD I-VENT KUPŠINCI : KMN KUČNICA (5:2) - 0:5

3. krog – KMN GRADIŠČE : ŠD I-VENT KUPŠINCI (4:3) - 5:0

6. krog – ŠD I-VENT KUPŠINCI: KMN KRAJNA (5:3) - 0:5

Igralec ŠD I-VENT KUPŠINCI – Tilen ŠEMRL, se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 27. čl. DP ZKMN RL po 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s:

PREPOVED NASTOPANJA TER OPRAVLJANJA FUNKCIJ V MALEM NOGOMETU V LIGAH ZKMN RL DO KONCA TEKMOVALNE SEZONE 2023/2024.

 

Za igralca KMN KRAJNA – Gregorja PETKA in Domna MARINIČA je bilo ugotovljeno, da igrata v Medobčinski ligi malega nogometa na travi Križevci za ekipo ŠD SLAPTINCI, vendar pa za ekipo KMN KRAJNA v Ravenski ligi nista nastopila.

Igralec KMN KRAJNA – Gregor PETEK, se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 27. čl. DP ZKMN RL po 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s:

PREPOVED NASTOPANJA TER OPRAVLJANJA FUNKCIJ V MALEM NOGOMETU V LIGAH ZKMN RL DO KONCA TEKMOVALNE SEZONE 2023/2024.

Igralec KMN KRAJNA – Domen MARINIČ, se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 27. čl. DP ZKMN RL po 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s:

PREPOVED NASTOPANJA TER OPRAVLJANJA FUNKCIJ V MALEM NOGOMETU V LIGAH ZKMN RL DO KONCA TEKMOVALNE SEZONE 2023/2024.

 

Ugotovljeno je bilo, da je v Medobčinski ligi malega nogometa na travi Križevci za ekipo ŠD GRLAVA – BANOVCI registriran tudi:

- Matic DONKO (KMN GRADIŠČE)

Za navedenega igralca zaenkrat še ni bilo ugotovljeno, če je za ekipo ŠD GRLAVA-BANOVCI tudi nastopal. Imenovani je do nadaljnjega suspendiran in v Ravenski ligi malega nogometa ne bo imel pravice nastopa, dokler si ne uredi izpisnice pri vodstvu križevske malonogometne lige.

 

V kolikor bodo ugotovljene kršitve še za kakšne igralce, bo prav tako uveden disciplinski postopek in se bo ukrepalo v skladu s sprejetimi akti.