Izbor Naj ekipe Ravenske lige 2023/24 - veterani

Ob koncu dvanajste (v celoti odigrane) tekmovalne sezone Ravenske lige malega nogometa pri veteranih bomo letos drugič izbrali Naj ekipo, da ne bo izbiranje treh najboljših po tekmah zaman.

Vsi klubi (na čelu s trenerji ekip), ste dolžni izpolniti obrazec in ga do vključno četrtka, 20. junija izpolnjenega vrniti vodstvu Ravenske lige. Vljudno vas prosimo, da obrazec vrnete v digitalni obliki po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.). Navodila za izpolnjevanje so na samem obrazcu. Nagradi za Naj igralca in Naj vratarja tekmovalne sezone 2023/24 tudi letos še ne bosta podeljeni, saj o vsem še ni bilo potrebnega dogovora.

Če imata dva igralca enako število glasov, ima prednost pri uvstitvi v Naj ekipo tisti igralec, ki je bil večkrat izbran za kapetana, nadalje pa tisti igralec, katerega klub je bil na prvenstveni lestvici uvrščen višje.

 

Prosimo, da si navodila pozorno preberete.

Na list lahko napišete največ SEDEM igralcev, ti pa NE SMEJO biti igralci vaše ekipe. Vpišete tudi kapetana ekipe (tistega nogometaša, za katerega menite, da si zasluži priznanje Naj igralec), ki prejme DVOJNE TOČKE.

Na glasovanje so, poleg tistih, ki so bili največkrat uvrščeni med tri najboljše igralce svojih klubov, dodatno uvrščeni tudi vsi prvi vratarji klubov, ki so na končni lestvici uvrščeni od prvega do četrtega mesta. Ker so posledično pri nekaterih ekipah nominirani štirje igralci, samo še opomnik, da lahko glasujete za NAJVEČ TRI IGRALCE IZ ISTEGA KLUBA!

 

Priporočljivo je, da obrazec izpolnjujejo TRENERJI.

 

ODDAJA OBRAZCA JE OBVEZNA ZA VSE KLUBE!

 

GLASOVANJA VSEH KLUBOV BOMO OBJAVILI NA SPLETNI STRANI.

 

Izbirate lahko samo med igralci, ki so našteti spodaj. Pri vsaki ekipi so navedeni trije igralci, ki so bili največkrat izbrani med tri najboljše na tekmah skozi sezono in dodatno vratarji pri prvih štirih klubih na končni lestvici. Če sta dva igralca bila med tri najboljše izbrana na enakem številu tekem, ima prednost tisti, ki je bil prisoten na večih tekmah. Če sta tudi po tem kriteriju izenačena, igralca, ki je nominiran, določi trener njegove ekipe.

Prosimo, da se pri glasovanju res potrudite. Vzemite si čas, dobro razmislite, ter se pri tem osredotočite samo na letošnjo sezono.

 

Nominirani so:

 

ŠD KMN BULLS

KONRAD Branko (G)

PETROVIČ Robi

ŠNOFL Davorin

VAJNHANDL Aleš

ŠD i-VENT KUPŠINCI

LOGAR Goran

MAUČEC Boštjan (G)

MERICA Boštjan

PUCKO Damir

NK RAKIČAN

GOLOB Robert

KOKOL Vladimir

KOSI Mitja

TELBIZ Adis (G)

ŠD POLANA

CENER Romeo (G)

KERČMAR Drago

ZAVEC Stanko

ŽILAVEC Denis

KMN KROG 97

BOHAR Damjan (G)

SABO Damjan

VREČIČ Dejan

ŠD ČERNELAVCI

HORVAT Štefan

VIDMAR Andrej

ZEMLJIČ Boštjan

KMN PEČAROVCI

CAR Rudolf

HAJDINJAK Renato

HORVAT Zoran

KMN VEČESLAVCI

FARTEK Jože

HORVAT Drago

LANG Robert

KMN GRADIŠČE

ŠNURER Dejan

TITAN Tadej

ÜLEN Simon

KMN KRAJNA

BRATKOVIČ Kristijan

DETELLBACH Simon

POLDAUF Tomaž

KMN MISTER BABY

PAJŽLAR Silvo

VREČIČ Janez

VREČIČ Jože

 

 

Obrazec za Naj ekipo 2023/24

Urnik zaključnega turnirja veteranov 2024

Pravico na zaključnem turnirju bosta delila HORVAT Tomaž in TEMLIN Sandi.

Vse klube opominjamo, da je rok za poravnavo kavcije za turnir sreda, 19. junij 2024. Kavcijo poravnate pri blagajniku g. Juretu Krančiču v Borejcih (041 245 889).

 

9.00 - Gradišče - Krajna (zCD)

9.40 - Mister Baby - Krog 97 (zGH)

10.20 - Polana - Večeslavci (z11)

11.00 - Pečarovci - Černelavci (z14)

11.40 - Gradišče/Krajna - Rakičan (z12)

12.20 - Kupšinci - Mister Baby/Krog 97 (z13)

13.00 - Mister Baby/Krog 97 - Polana/Večeslavci (z201)

13.30 - Gradišče/Krajna - Pečarovci/Černelavci (z202)

14.00 - z201 - p12 (z301)

14.30 - p13 - z202 (z302)

15.00 - z11 - z12 (z21)

15.40 - z13 - z14 (z22)

16.20 - z301 - p22 (z401)

16.50 - z302 - p21 (z402)

17.20 - z21 - z22 (z31)

18.00 - z401 - z402 (z501)

18.50 - z501 - p31 (z601)

19.45 - z31 - z601

 

Razpored turnirja po opravljenem žrebu v PDF formatu

Zaključni turnir Lige veteranov 2024

Letos zaključni turnir Lige veteranov pripada KMN Krajna. Turnir bo v soboto, 22. junija na igrišču na Krajni. V primeru slabega vremena se turnir prestavi na naslednji vikend.

Delegiran žreb je bil opravljen v ponedeljek, 10. junija.

 

OPIS SISTEMA TEKMOVANJA

 

- tekmovanje poteka po predhodnem žrebu, razdeljeno je na glavno tabelo in tabelo poražencev, vsi klubi začnejo tekmovanje v glavni tabeli,

- igra se na medsebojno izločanje, poraz v glavni tabeli pomeni selitev v tabelo poražencev, poraz v tabeli poražencev pa izpad iz nadaljnega tekmovanja (torej po drugem porazu),

- glede na to, da je 10 klubov, se z žrebom določita 2 para in dve ekipi, ki sta v prvem krogu prosti (aktualni prvak sezone in najboljša ekipa v fair play točkovanju, ter z žrebom določeni ekipi), v prvem krogu pa sta prosti tudi drugo- in tretjeuvrščena ekipa prvenstva;

- najboljša ekipa fair playa zasede mesto J,

- 2. in 3. ekipa v prvenstvu zasedeta sredino tabele v drugem krogu tako, da se prve tri ekipe in fair play ekipa lahko srečajo med sabo šele v polfinalu glavne tabele (mesti E in F),

- turnir se začne s tekmo med ekipama C in D,

- v drugi krog glavne tabele napredujejo tudi zmagovalec tekme G in H, poraženca obeh tekem pa se selita v tabelo poražencev (spodaj) in čakata poražence s tekem v drugem krogu,

v glavni tabeli se tekme igrajo 2 x 15 minut, v tabeli poražencev pa 2 x 12 minut,

- v primeru neodločenega rezultata se takoj pristopi k izvajanju devetmetrovk; v zgornji tabeli vsaka ekipa izmenično izvaja 5 strelov, v spodnji tabeli pa 3,

v primeru neodločenega rezultata tudi po petih oz. treh izvajanih devetmetrovkah, lahko (nujno pa ni) v nadaljnjih poskusih izvaja strele samo en igralec.

 

Sistem tekmovanja v PDF-ju